Veul Gère keert in 2024 terug met een gloednieuw concert in Poppodium 013

veul gère in concert 2024

We bloeien wir op want de Tilburgse carnavalsvereniging Veul Gère ruilt op 2024 de gròzzie weer in voor 013! Met krakers als ‘De Kroegentocht’, ‘Wa Trèkte Oan’ en ‘Speciaole Friekendèl’ hebben de mannen zich als een carnavalsact extraordinaire op de kaart gezet! De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 11 februari om 11:11 uur. 

Een aantal weken terug organiseerde Veul Gère ook al een concert in de poptempel van Tilburg. Het concert was in mum van tijd uitverkocht en de avond zelf werd een gigantisch feest. Bevriende artiesten kwamen langs om op te treden en uiteraard stond Veul Gère zelf ook op het podium. Het leek wel carnaval in de binnenstad, want na afloop stroomde de stad vol met groen-oranje feestvierders en ging het feest tot diep in de nacht door in de verschillende kroegen.

Meer informatie

Het concert van Veul Gère staat op zaterdag 13 januari 2024 op het programma. Kaarten zijn voor €37,48 te koop via de website van Poppodium 013.

Op de hoogte blijven van de avonturen van Veul Gère? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Of check het video-interview met de voorzanger van de carnavalsact hier.