Veul Gère neemt tijdens carnavalsmaandag onze Instagram over

troostlied

Ben jij benieuwd hoe de mannen van Veul Gère carnaval vieren? Ben jij benieuwd hoe zo’n optreden van die mannen eruit ziet? Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen van Veul Gère aan toegaat? Zorg dan dat je ons volgt op Instagram!

Veul Gère neemt namelijk op de carnavalsmaandag onze Instagram pagina over. In de stories laten ze hun hele dag zien. Van bier drinken tot optreden en van feesten in de bus tot zelf carnavallen. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij waarschijnlijk de populairste carnavalsvereniging en inmiddels volwaardige act van Tilburg.

Insta take-over

Ook vorig jaar namen de mannen van Veul Gère onze Instagram een dagje over. Dit deden ze tijdens de Elfde van de Elfde en vervolgens op de carnavalsvrijdag. Je zag ze samen bier drinken, optreden, feesten in Kruikenstad en tot diep in de nacht hossen. We zijn enorm benieuwd wat ze dit jaar voor jullie in petto hebben.

Vorig jaar keken er enkele duizenden Tilburgers naar de verrichtingen van Veul Gère. Heb jij dat gemist? Zorg dan dat je het nu wel in de gaten houdt.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg