Video: BOVAG brengt een bezoekje aan het Tilburgse bedrijf Heskon

Heskon Hannes

Voor hun YouTube-kanaal bracht BOVAG een bezoek aan het reparatiecentrum van Heskon, waar Sebastiaan Bleekemolen een rondleiding kreeg. Aan de hand van een route door het revisieproces werd antwoord gegeven op alle belangrijke vragen over accurevisie. Lees snel verder.

Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 8.000 ondernemers die zich focussen op mobiliteit. Denk dan aan organisaties die zijn gespecialiseerd in auto’s, trucks, caravans, aanhangwagens, et cetera. Bovendien is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze organisaties. De BOVAG-organisaties zorgen ervoor dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. Wil je meer weten over BOVAG? Ga dan naar hun website.

Heskon

Bij Heskon geven ze fietsaccu’s van elektrische fietsen een tweede leven. Dit wordt accurevisie genoemd. Hier is Heskon mee begonnen na de stijging in de e-bike verkoop. Hoe het proces van accurevisie precies verloopt is te zien in de YouTube video van BOVAG. Deze video bekijk je hieronder.

Meer weten?

Wil jij meer weten over Heskon? Ga dan naar hun website. Of lees een interview met Hannes de Jong dat wij hebben geschreven hier.