Video: de laatste aflevering van Sneakerbazen met Jeff van Tokobar

Een nieuwe videoserie op Tilburg.com: Sneakerbazen! We zetten vijf Tilburgse ondernemers met een passie voor sneakers bij elkaar aan tafel en laten ze kletsen over hun grote hobby. Vervolgens gaat Tjerk van Mint & Pepr bij de verschillende ondernemers langs op hun zaak. Het is een mooie serie geworden over passie voor sneakers, ondernemen in Tilburg en vol mooie anekdotes. De laatste aflevering staat inmiddels online. 

In de laatste aflevering is het de beurt aan Jeff van Tokobar in de Nieuwlandstraat. Hij heeft een gigantische passie voor eten & drinken. Daarnaast heeft hij ook al van kleins af aan een liefde voor sneakers. Benieuwd naar zijn verhaal, kookkunsten en fantastische horecazaak in het Dwaalgebied? Check dan de aflevering hieronder!

Overige afleveringen

Kun jij niet genoeg krijgen va sneakers of de verhalen van vijf bevlogen Tilburgse ondernemers? Bekijk dan hieronder de eerste twee afleveringen en de volledige podcast.

Meer informatie

Het concept en de redactie van Sneakerbazen is in handen van Tilburg.com. De video’s zijn gemaakt door Thomas Boden en de serie is mede mogelijk gemaakt door Center of Tilburg. Wil jij op de hoogte blijven van meer toffe Tilburgse content? Volg ons dan op Facebook en Instagram.