Video: derde aflevering van Sneakerbazen met Jean-Paul Tremio van Refurbkicks

sneakerbazen jean-paul tremio refurbkicks

Een nieuwe videoserie op Tilburg.com! De komende weken plaatsen we iedere donderdag een aflevering van Sneakerbazen. We zetten vijf Tilburgse ondernemers met een passie voor sneakers bij elkaar aan tafel en laten ze kletsen over hun grote hobby. Vervolgens gaat Tjerk van Mint & Pepr bij de verschillende ondernemers langs op hun zaak. Het is een mooie serie geworden over passie voor sneakers, ondernemen in Tilburg en vol mooie anekdotes. De derde aflevering staat inmiddels online.

In de derde aflevering is het de beurt aan Jean-Paul Tremio van Refurbkicks. Refurbkicks is een sneakerzaak op het centraal station in Tilburg waar ze sneakers een tweede leven geven. Ze cleanen sneakers dusdanig dat ze weer zo goed als nieuw zijn en verkopen tweedehands sneakers of sneakers met een productiefout. Dit vanuit de gedachte om de sneakerwereld duurzamer te maken. Nieuwsgierig? Check de aflevering hieronder!

Overige afleveringen

Kun jij niet genoeg krijgen va sneakers of de verhalen van vijf bevlogen Tilburgse ondernemers? Bekijk dan hieronder de eerste twee afleveringen en de volledige podcast.

Meer informatie

Het concept en de redactie van Sneakerbazen is in handen van Tilburg.com. De video’s zijn gemaakt door Thomas Boden en de serie is mede mogelijk gemaakt door Center of Tilburg. Wil jij op de hoogte blijven van alle afleveringen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.