[VIDEO] Een kijkje achter de schermen bij het distributiecentrum van AH: ‘drukker dan kerst’

Volle winkelwagens, een run op toiletpapier: Nederland ging afgelopen week volle bak hamsteren. Onnodig, zo gaven premier Mark Rutte en de directeur van Ahold eerder al aan. En dat blijkt, want de distributiecentra van Albert Heijn liggen nog helemaal vol om de verschillende supermarkten in het land te bevoorraden, zo ook in Tilburg. 

Hoewel het voor de supermarkten een grote logistieke opgave is, blijven producten ruim voorradig bij verschillende leveranciers. Benieuwd hoe het er momenteel aan toegaat achter de schermen bij het distributiecentrum van Albert Heijn? Check dan eens onderstaande video:

Drukker dan met kerst

Albert Heijn geeft aan dat het momenteel nog drukker is dan met kerst. Maar achter de schermen is men dus druk bezig om alle schappen weer aan te vullen. Dat heeft de tijd nodig. Daarom bevoorraden ze de winkels in een bepaalde volgorde. Namelijk: de producten waar de grootste vraag naar is, eerder dan producten waar minder behoefte aan is.

Oftewel: blijf gewoon ‘normaal’ boodschappen doen. Zo is er voor iedereen voldoende beschikbaar en hebben we met zijn allen minder last van lege schappen.