[VIDEO]: een kijkje binnen bij de nieuwe vestiging van Meesterbakker van Iersel

nieuwe vestiging meesterbakker van iersel

Na een flinke verbouwing was het op woensdag 11 november eindelijk zover: Meesterbakker van Iersel opende haar deuren in het complex van de Albert Heijn XL. Het is alweer de vijftiende vestiging van de meesterbakker. Wij namen een kijkje!

De bakkerij is prachtig geworden. Het interieur is fris, er is veel groen aanwezig en de zaak heeft een moderne uitstraling. Bij de nieuwe vestiging van Meesterbakker van Iersel kun je zeven dagen per week terecht. Ook is er een Tostifabriek in de vestiging aanwezig. Je kunt er heerlijke tosti’s laten maken op desembrood met een krokant kaaslaagje erop. Daarnaast kun je in de nieuwe winkel terecht voor luxe belegde broodjes en cadeauartikelen zoals delicatessenproducten.

Benieuwd geworden? Check dan onderstaande video die we in de openingsweek hebben gemaakt.

Openingsacties en jaar gratis brood winnen

Rondom de opening heeft Meesterbakker van Iersel verschillende feestelijke aanbiedingen. Daarnaast kun je een jaar gratis brood winnen. Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina bekijken. Daar zie je hoe je mee kunt doen aan deze winactie.

Wil je meer weten over de nieuwe vestiging van Meesterbakker van Iersel? In aanloop naar de opening interviewden we winkelbegeleidster Simone Tuerlings. Daarin vertelt ze meer over de nieuwe winkel en de plannen voor de toekomst.