Video-interview met Gina July (presentatrice, influencer en model)

Tilburg zit vol met talent, ondernemerschap en toffe initiatieven. Dat lichten we al een tijdje uit in onze rubriek ‘013 vragen aan…’. Een rubriek waarin we Tilburgers met een mooi verhaal het platform geven om in (0)13 vragen hun verhaal te vertellen. Het leek ons leuk om deze rubriek ook in een video te gieten. Daarom presenteren we je nu ook af en toe een mooi video-interview.

Deze keer is het de beurt aan Gina July van Haren. Deze talentvolle dame is geboren in Soest, groeide op in Goes en verhuisde tien jaar geleden voor haar studie naar Tilburg. Inmiddels is ze verknocht aan onze stad en bouwt ze ook een mooie carrière als presentatrice op. Ze werkt voor diverse opdrachtgevers, is hét gezicht van het online format Katertje en zit ook regelmatig op de bank bij Dumpert Reeten. Oja, ze presenteert ook regelmatig een video voor ons. Benieuwd naar haar verhaal? Check onderstaande video!

Camerawerk en montage: Jedrek Nadobnik, @nadomedia

Meer over Gina July

Wil je meer weten over Gina July? Bijvoorbeeld over de bedrijven waarvoor ze werkt, video’s die ze heeft gemaakt en misschien wel de mogelijkheden voor jou om samen met haar te werken? Check dan snel haar website en volg haar op Instagram.

Meer informatie

Ben jij nieuwsgierig naar de video-interviews die we eerder hebben gemaakt? Check dan ons YouTube kanaal!