Video-interview met horecaondernemer Ricky Spijkers

Tilburg zit vol met talent, ondernemerschap en toffe initiatieven. Dat lichten we al een tijdje uit in onze rubriek ‘013 vragen aan…’. Een rubriek waarin we Tilburgers met een mooi verhaal het platform geven om in (0)13 vragen hun verhaal te vertellen. Het leek ons leuk om deze rubriek ook in een video te gieten. Daarom presenteren we je nu ook af en toe een mooi video-interview. Deze keer vertelt horecaondernemer Ricky Spijkers zijn verhaal. Hij heeft met Gastrobar RIX een eigen horecazaak op het Piusplein, als startende ondernemer tijdens de coronaperiode zware jaren achter de rug en is dan ook trots dat zijn droom nog steeds intact is. Ricky is verknocht aan de stad en heeft naast een passie voor eten & drinken ook enorme liefde voor zijn club Willem II. Nieuwsgierig? Check het interview hieronder!

Camerawerk en montage: Jedrek Nadobnik, @nadomedia

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat Ricky doet bij Gastrobar RIX? Zorg dat je ze dan volgt op Facebook en Instagram. Nieuwsgierig naar zijn horecazaak, de menukaart en meer? Bekijk ook vooral zijn website. 

Of ben je nieuwsgierig naar andere video-interviews? Check dan ook vooral het interview wat we hadden met de Tilburgse kickbokskampioen Tayfun Özcan!