Video-interview met Ruud Lemmen (Head of Music bij 013 en founder van WOO HAH!)

ruud lemmen

Tilburg zit vol met talent, ondernemerschap en toffe initiatieven. Dat lichten we al een tijdje uit in onze rubriek ‘013 vragen aan…’. Een rubriek waarin we Tilburgers met een mooi verhaal het platform geven om in (0)13 vragen hun verhaal te vertellen. Het leek ons leuk om deze rubriek ook in een video te gieten. Daarom presenteren we je nu ook af en toe een mooi video-interview.

Dit keer doet Ruud Lemmen zijn verhaal. Ruud werkt al lang bij Poppodium 013 en is inmiddels doorgegroeid naar Head of Music. Dat betekent dat hij hoofd verantwoordelijk is voor de concerten, evenementen en clubavonden die in de Tilburgse poptempel worden georganiseerd. Daarnaast heeft hij hiphopfestival WOO HAH! opgezet en laten groeien van festival voor 3200 mensen in de Spoorzone tot driedaags festival met dagelijks tienduizenden bezoekers in de Beekse Bergen. Ook is hij enorm van de stad Tilburg gaan houden. Benieuwd naar zijn verhaal? Check dan snel onderstaande video.

Meer weten over Ruud

Wil je meer weten over Ruud? Volg hem dan vooral op Instagram. Of ben je benieuwd wat er allemaal bij Poppodium 013 op het programma staat de komende maanden? Bekijk dan snel het programma op de website. 

Meer informatie

Ben jij nieuwsgierig naar de video-interviews die we eerder hebben gemaakt? Check dan ons YouTube kanaal!