[VIDEO] Leun op mij: een steuntje in de rug aan alle Tilburgers

Leun op mij

Met een lied en veelzeggende beelden een steuntje in de rug geven aan Tilburg en al haar inwoners, ondernemers, dienst- en hulpverleners. Dat idee ontstond twee weken geleden bij twee vrienden; cameraman Alex de Bont en zangeres Nataz. Een moment om Tilburg, en iedereen die zich beweegt in de stad, in het zonnetje te zetten in deze bijzondere tijd. 

Lofzang op de stad

De samenwerking breidde zich uit, ook geluidstechnicus Olivier Nijs schoof aan voor dit belangeloze initiatief. Alex en Olivier hebben eerder, in samenwerking met de volledige cast, de clip van de musical over Koning Willem II geproduceerd: ‘Hier adem ik vrij’.

Het vervolg van een ode aan Tilburg, en waar het eigenlijk allemaal mee begon, heeft geresulteerd in de cover ‘Leun op mij’. Een lofzang op de stad en de Tilburger vanuit het perspectief van zangeres Nataz. Bekijk hieronder de video:

https://www.youtube.com/watch?v=vT-PXutq2dA

Samen sterk

De combinatie van het nummer en de clip, die volledig in Tilburg is opgenomen, laat zien dat iedereen belangrijk is en elkaar nu hard nodig heeft. Of het nu gaat om familie, vrienden, vriendinnen, een ondernemer, dienst- of zorgverlener: in Tilburg zijn we samen sterk!