[VIDEO] Mint & Pepr bedankt trouwe klanten tijdens coronacrisis met een rap (en die moet je zéker checken)

rap mint & pepr

Winkeliers hadden het zwaar gedurende de coronacrisis. Zeker in het begin van corona was het rustig in de binnenstad en dat merkten ondernemers in hun portemonnee. Veel winkeliers gingen creatief aan de slag om alsnog klandizie te hebben. Mint & Pepr in de Heuvelstraat was er daar eentje van. Nu bedanken ze hun trouwe klanten op een wel heel bijzondere manier: met een rap met bijbehorende videoclip. 

En die is hilarisch en vol zelfspot. “Met deze videoclip willen we jullie bedanken voor de steun tijdens de corona periode, waar we dankzij jullie goed zijn uitgekomen. Margriet en ik (Tjerkovara) zijn jullie eeuwig dankbaar voor de steun. Jullie hebben ons vrolijk en bezig gehouden, daarom gaan we nu wat terugdoen.”

Check de videoclip snel hieronder. En voor de Tilburgers zonder straattaal-kennis: ‘SO naar de klennies’ betekent iets in de trant van ‘een blijk van waardering naar onze klanten’.

Over Mint & Pepr

Op de hoogte blijven van alles rondom Mint & Pepr? Volg de winkel dan zeker op Facebook en Instagram. En nog leuker: neem eens een kijkje in de winkel. Want de legend uit bovenstaande video wil je toch in levende lijve ontmoeten?