Tilburg neemt afscheid van burgemeester Peter Noordanus

Peters Noordanus neemt dit weekend na zeven jaar afscheid van Tilburg als burgemeester. Zeker in de stedelijke ontwikkeling heeft Noordanus aangetoond een meerwaarde voor de stad te zijn geweest. De binnenstad wordt stevig aangepakt en verschillende sfeergebieden zoals de Spoorzone, Piushaven en het Dwaalgebied zijn weer gebieden geworden waar menig Tilburger trots op is.

Ook bleef Noordanus de strijd tegen (georganiseerde) criminaliteit voeren. Dit resulteerde er uiteindelijk in dat Tilburg aanzienlijk is gezakt op de misdaadmeter.

Peter bedankt!

Wij gingen de straat op en vroegen verschillende Tilburgers naar anekdotes over burgemeester Peter Noordanus. Onder andere wethouder Erik de Ridder, directeur Citymarketing Tilburg Marc Meeuwis komt aan het woord en ook de kwartiermaker van de binnenstad Stefan van Aarle bedankt de burgemeester. Natuurlijk vroegen we ook de ‘gewone’ Tilburger naar zijn/haar mening. Bekijk de video hieronder.

Wij wensen burgemeester Peter Noordanus een fijn pensioen en bedanken hem voor alles wat hij voor onze schitterende stad heeft betekend. Zoals wethouder Erik de Ridder in bovenstaand filmpje al zegt: graag tot ziens in Tilburg!