[VIDEO] Zo bereidt AH XL zich voor op de drukste dagen van het jaar

AH XL kerst

Het is de drukste tijd van het jaar voor de supermarkten! Kerstmis staat voor de deur en er moet weer flink worden ingeslagen. Maar hoe bereid je je voor op de drukste dag van het jaar? We keken mee met de grootste supermarkt van Tilburg: de Albert Heijn XL.

We keken op drie belangrijke momenten mee bij de AH XL: op vrijdag om 06.00 uur, op zaterdagmiddag om 17.00 uur en op zaterdagavond rond 22.00 uur. En we spraken natuurlijk met medewerkers en de supermarktmanager. En de drukste dag van het jaar? Dat is volgens Supermarktmanager Mario Rijver vandaag! “De absolute piek die gaat komen is op maandag 23 december en waarschijnlijk tussen elf en vier. Dan sta je waarschijnlijk in de rij om binnen te komen en dus ook in de rij om weer buiten te komen.”

Check de video

En we keken natuurlijk niet zomaar mee, we hebben er een video van gemaakt! Zo heb jij ook een beeld van de drukte in de aanloop naar Kerstmis. Dus ben je benieuwd welke producten dit jaar hard gaan? Hoeveel vrachten er binnen komen? En hoeveel mensen er aan het werk zijn om alles te vullen? Check de video!