Vier het eindejaar samen met Bonheur

Bonheur kerst

Bonheur is de grootste organisatie in Tilburg en omgeving op het gebied van gastvrijheid. Het bedrijf vindt voor ieder moment van ontmoeten, vieren, vergaderen, zakendoen en nog veel meer een passende locatie. Met de gezelligste maanden in het vooruitzicht is Bonheur de ideale partner voor jouw borrel locatie tijdens de feestdagen. Lees snel verder!

In het soevereine Stadsbos013 ligt op een unieke locatie de Faculty Club. Deze moderne en tijdloze locatie is perfect voor een kerstborrel, eindejaarborrel of nieuwjaarsborrel. Bij de Faculty Club kun je genieten van het lekkerste eten en proosten met de lekkerste drankjes. Ook al vind je de Faculty Club midden in het schitterende natuurgebied, je kunt het makkelijk te voet bereiken vanaf Station Tilburg Universiteit.

Ben je toch op zoek naar een andere locatie? Dan is Hilvaria Studio’s ook een aanrader. De ligging in de prachtige bossen van Hilvarenbeek maakt dat deze locatie meer dan geschikt is voor al je borrels en feesten in de decembermaand, maar eigenlijk op elk moment. Bij Hilvaria Studio’s vind je veel creatieve ruimtes waarin natuur en architectuur bij elkaar komen. Een echte unieke locatie dus, geschikt voor grote gezelschappen tot wel 250 personen!

Meer info

Ben je net als wij enthousiast geworden van deze locaties? Twijfel niet, neem snel contact op met Bonheur en laat je kerst-, eindejaar- en nieuwjaarsborrel eentje worden om nooit meer te vergeten!