Vier ondernemers naar finale Starterstrofee 2016

Starterstrofee

Donderdagavond 21 april streden tien startende ondernemers uit de regio Tilburg tegen elkaar om een plek in de finale van de Starterstrofee 2016. Vier kandidaten kregen hét gouden ticket.

Een vliegende start

Ondernemers die in 2015 of 2016 gestart zijn met hun onderneming en gevestigd in de regio Tilburg, konden inschrijven voor de Starterstrofee. Talentvolle ondernemers krijgen door de Starterstrofee de kans om hun onderneming en zichzelf in de schijnwerpers te zetten en een vliegende start mogelijk te maken.

Tien genomineerden

De tien meest vernieuwende, onderscheidende en inspirerende ondernemingsconcepten werden uitgenodigd voor de voorronde in Villa Pastorie: DC Company Lifestyle, Format A, Coffee Coach, Limodinner, Francy Traiteurie Leyhoeve, 2Divorce Tilburg e.o., shirtsbychantal, Natuurpedagoog, Spirit2Work, Bjorn Kersten Boutique.

De vier finalisten zijn…

De ondernemers die door zijn naar de finale en die op 26 mei hun ultieme pitch mogen houden, zijn:

  • Shirtsbychantal – Chantal Vermeer
  • Limodinner – Eugene Gommers
  • Bjorn Kersten Boutique – Bjorn Kersten
  • Spirit2Work – Harrie de Loos

Grote Finale op 26 mei 2016

De voorronde was al een goede generale repetitie voor de échte finale. Een deskundige jury beoordeelt dan wie uiteindelijk de beste startende onderneming van Tilburg wordt. De jury bestaat uit prominente, succesvolle ondernemers uit het Tilburgse bedrijfsleven. Naast juryvoorzitter Wil Versteijnen (GVT Group) zitten in de jury Bart Naber (OTSO, winnaar 2015), Jan Meurs (prominent ondernemer), Joost de Beer (Tilburgse Koerier) en Tommy Grein (Q promotions). De presentatie is in handen van entertainer Walter Vermeer. Het belooft een spannende en gezellige avond te worden waar we een viertal bloeiende en groeiende bedrijven uit de regio Tilburg leren kennen.