Vijf gave carnavalsfestivals in de regio Tilburg

carnavalfestivals

Wist je dat verschillende evenementenorganisatoren in de regio Tilburg ware carnavalsfestivals organiseren tijdens carnaval 2017? Wij hebben een aantal van deze festivals voor je verzameld. 

Carnavalsfestivals in de regio

Vrijdag 24 februari: Enschot Trilt achter Hotel Druiventros

Enschot Trilt is een evenement voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar. Enschot Trilt biedt jongeren de kans om kennis te maken met het “echte” uitgaansleven. Tijdens het evenement worden verschillende soorten muziek gedraaid, variërend van feest/carnavalsmuziek tot house/hardstyle. De muziek wordt verzorgd door verschillende dj’s en bekende artiesten. Enschot Trilt wordt op vrijdagavond op de parkeerplaats achter Hotel Druiventros georganiseerd.

Zaterdag 25 februari: Berkel Beeft achter Hotel Druiventros

Het parkeerterrein achter Hotel Druiventros in Berkel-Enschot, transformeert op carnavalszaterdag tot een festivalterrein. Een groot podium, meerdere carnavalswagens en gezellig publiek zorgen ervoor dat jij een heerlijke hardstyle carnaval hebt. Heb jij een carnavalsvereniging met bijpassende carnavalswagen? Goed nieuws! Jij kan samen met je vereniging en kar op Berkel Beeft staan. Kijk voor meer informatie op de website van Berkel Beeft. De minimum leeftijd voor Berkel Beeft is 16 jaar.

Zondag 26 februari: Mega Outdoor CarnavalsParty Udenhout

MOCP, jaarlijks vaste prik tijdens carnavalszondag op het Tongerloplein in Udenhout! Dit outdoorfestival staat bekend als een van de gaafste feestjes tijdens carnaval. Dit jaar pakken ze uit met maar liefst twee area’s. De muziek varieert van hardstyle & freestyle tot carnavalsmuziek. Feestvierders zijn vanaf 16 jaar welkom. Een kleine greep uit de line-up: B-Front, Adaro, Bass Chaserz, Darkraver en JeBroer. Voor de volledige line-up en tickets kun je het beste eventjes de website van MOCP bezoeken.

Maandag 27 februari: Het Stuiterbal in Haghorst

Hossen & stuiteren op de carnavalsmaandag. Dit kan bij Het Stuiterbal in Haghorst. Je staat dit jaar zeker droog, want alle drie de area’s zijn in een overdekte tent. Hou jij van hardstyle? Dan is de mainstage met onder andere Warface, D-Block & S-Te-Fan en Mark With a K wat voor jou. Liever carnavalsmuziek? Dan kun je terecht in de Residentie en Cirque du Rave met onder andere John de Bever, De Lawineboys en Henk Dissel. Bekijk voor de rest van het programma en voor tickets de website van Het Stuiterbal. De minimum leeftijd is hier 18 jaar.

Dinsdag 28 februari: Dollen Dinsdag in Hilvarenbeek

Op de carnavalsdinsdag strijkt de karavaan wederom neer op de Hilvarenbeekse grasvelden tegen het wildreservaat aan. Ook zij hebben hun best gedaan om toffe artiesten naar Dollen Dinsdag te krijgen. Je kunt onder andere Snollebollekes, Rapper Sjors en Noisecontrollers verwachten. Bekijk voor tickets en de volledige line-up eens de website van Dollen Dinsdag. De minimum leeftijd is hier 16.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties, gekste foto’s en lekkerste menu’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg