Vijf Tilburgse kroegen organiseren Pubquiz Kroegentocht

kroegentocht pubquiz

Een pubquiz kennen we en een kroegentocht ook. Maar wat nou als je beiden samenbrengt? Dan krijg je een mooi fenomeen: de Pubquiz Kroegentocht. Vijf Tilburgse kroegen organiseren zo’n Pubquiz Kroegentocht op zondag 8 maart vanaf 13:00 uur.

Het is inmiddels de derde keer dat Tilburgse kroegen de handen ineen slaan voor zo’n Pubquiz Kroegentocht. Deelnemende kroegen zijn deze keer: De Vos en De Craen, Café Bakker, Steck013, Café de Boekanier en Café Stoffel.

Pubquiz Kroegentocht

Tijdens de tocht worden er in totaal vijf pubquizzen gespeeld bij de vijf bovengenoemde horecazaken. De pubquiz heeft bij iedere zaak een ander thema. De thema’s en vragen gaan onder andere over: algemene kennis, geschiedenis, cultuur, film, aardrijkskunde, sport en muziek.

Deelnemende teams volgen een door de organisatie aangegeven route om de pubquizzen te doen. De prijsuitreiking staat bij De Vos en de Craen op het Piusplein op het programma. De prijsuitreiking wordt door niemand minder gepresenteerd dan de in België woonachtige Tilburger en tevens stand-up comedian Bas Birker.

Meedoen?

Wil jij met een groep vrienden, collega’s of familie meedoen met de Pubquiz Kroegentocht? Dat kan! Deelnemen kost 20 euro (inclusief zes consumptiebonnen) en je team mag uit maximaal zes personen bestaan. Inschrijven kan via de website. Doe dit snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van actuele updates? Zorg dan dat je de Facebook pagina goed in de gaten blijft houden. Vragen over het evenement of aan de organisatie? Stuur dan een mailtje naar pubquizkroegentocht@gmail.com.

pubquiz kroegentocht