Vijf zaakjes waar je heerlijk eten kunt afhalen in Tilburg

afhalen in tilburg

Je hebt van die dagen dat je geen zin hebt om naar de supermarkt te gaan, te koken en daarna met smerige vaat opgescheept te zitten. Gelukkig kun je in Tilburg op heel veel plekken lekkere maaltijden afhalen. Hoewel een frietje, shoarmaschotel of kapsalon afhalen ook goed kan zijn, heeft Tilburg veel meer te bieden dan dat. We zetten een aantal afhaalpareltjes voor je op een rijtje.

Afhalen in Tilburg

Bollore

kip-bollore

In Falcon aan de Piushaven is Bollore gevestigd. Dit is een kookstudio waar een chef-kok verschillende kookworkshops geeft. Maar wist je dat je hier ook maaltijden af kunt halen? Bij dezen! Elke maandag, dinsdag en woensdag, donderdag en zondag kun je voor €6,50 een heerlijke maaltijd afhalen. Wat Chef-kok Hans bereidt, kun je wekelijks vinden op de Facebookpagina van Bollore.

Visspeciaalzaak en Traiteur Van Oursouw

pokebowl

Waarschijnlijk kent iedereen Van Oursouw inmiddels wel. De visjuwelier van Tilburg verkoopt sinds jaar en dag heerlijke vis. Je kunt bij Van Oursouw ook lekkere gerechten afhalen. Zo hebben ze wekelijks een maaltijd van de week die je voor €7,95 kunt afhalen. Bijvoorbeeld: zalm met groenten en spinaziepuree met heerlijke kreeftensaus. Of: een heerlijke vismatelot. Bij Van Oursouw hebben ze ook heerlijke sushi, pokébowls en vispasta’s om af te halen. Voor de wekelijkse acties kun je het beste de actiepagina van Tilburg.com bekijken.

De Burgerij

stamppotje-burgerij

Bij De Burgerij in de Noordstraat kun je natuurlijk heerlijk eten. Ook eten afhalen is hier mogelijk. Zo hebben ze wekelijks een wisselende stamppot met een heerlijke huisgemaakte gehaktbal uit de jus. Deze maaltijd kost slechts €6,50 en wordt ter plekke voor je bereid.

Hing Ta

nasi-kip

In de Groeseindstraat zit Hing Ta Eethuis gevestigd. Hier kun je zowel heerlijke Surinaamse, Antilliaanse als Chinese maaltijden afhalen. De porties zij groot en betaalbaar. Probeer eens de Moksi Meti (die is anders bereid dan de Moksi zoals we die kennen bij de Surinamer) of één van de andere heerlijke gerechten. Ga de eerste keer langs om de bestellijst uitvoerig te bekijken en je maaltijd te bestellen. Neem de bestellijst daarna mee naar huis en bestel de volgende keer telefonisch. Dan scheelt je dat weer wat wachttijd want het kan druk zijn bij Hing Ta.

Eethuis Bamboe

saoto

Bij Eethuis Bamboe aan de Bredaseweg kun je genieten van heerlijke Surinaamse gerechten. Ze hebben verrukkelijke roti’s, soto soep en tientallen andere gerechten. Voor minder dan €15,- heb jij een flinke portie eten waarvan kleine eters meerdere dagen kunnen eten.

Heb jij tips?

Heb jij tips van onontdekte pareltjes op het gebied van eten afhalen in Tilburg? Zet het desbetreffende eetzaakje en jouw favoriete gerecht in de reactie!