Vijfde editie van De Draad: Oud & Nieuw

de draad

De vijfde editie van De Draad met het thema ‘Oud & Nieuw’ wordt tussen 9 en 16 december verspreid. Het magazine De Draad komt bij elke 60-plusser in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout op de mat.

Artikelen

De volgende artikelen sieren dit nummer:

  • Verdwenen Rauwbraken te boek gesteld
  • Oudste familiebedrijf LeJeune
  • Oud zeer krijgt nieuwe plek
  • Nostalgische kerstmaal quiz

Verder zijn er de vertrouwde rubrieken met veel nuttige en praktische informatie zoals Juridische informatie en Nieuwsgaren.

Hoe kom je eraan?

De Draad wordt bij elke 60-plusser in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout thuisbezorgd. Op ongeveer 250 plekken in Tilburg kunnen ze gratis meegenomen worden. Denk bijvoorbeeld aan wijkcentra, bibliotheken, boekhandels, horeca en sportcentra en gemeentelijke, zorg- en maatschappelijke instellingen. Kijk op de website voor de complete adressenlijst.

Zelfredzaamheid op papier en digitaal

De Draad is een uniek magazine voor Tilburgers! De Draad gaat over zelf- en samenredzaamheid en is een kompas in de wereld van welzijn, zorg en wonen. De Draad heeft een oplage van 37.500 exemplaren, is 40 pagina’s dik in full color en komt vijf keer per jaar uit. Daarnaast is aan dit magazine ook een site gekoppeld waar allerlei actueel nieuws en informatie over activiteiten te vinden is: dedraadmagazine.nl.