Villa Familla in het Dwaalgebied transformeert tot kerstparadijs komende weken

Het is een prachtig pand in het Dwaalgebied: het voormalige Villa De Vier Jaargetijden. Inmiddels heeft het pand een nieuwe eigenaar en heet het Villa Familla. In de villa worden allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder komende periode. Het schitterende karakteristieke gebouw verandert namelijk in een winters kerstparadijs. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Lees dan snel verder.

Villa Familla presenteert komende weken ‘The Great Charles Dickens Christmas Time‘. Het wordt een warm winterfeest in de traditionele Engelse kerstsetting alsof je in een plaatje van een Dickens-boek bent gestapt. Tot en met donderdag 22 december is het in Villa Familla mogelijk om met familie, vrienden of collega’s te genieten van verschillende arrangementen. Ze bieden namelijk verschillende arrangementen aan voor minimaal twintig en maximaal negentig personen. Dus last-minute op zoek naar een leuke winterse activiteit met je collega’s, vriendengroep of familie? Dan ben je hier aan het juiste adres.

PS. de hele winterse setting blijft tot en met 7 januari staan. Het is dus ook een leuke locatie om een nieuwjaarsborrel, receptie of bijeenkomst te organiseren. Ook hiervoor hebben ze verschillende mogelijkheden.

Verschillende arrangementen

Villa Familla biedt dus diverse arrangementen aan. Zo kun je genieten van een culinair viergangendiner inclusief passend wijnarrangement. Of geniet van een winterse barbecue en borrel bij het knisperende hout in de tuin terwijl de koks de lekkerste gerechten maken op de barbecue. Liever fingerfood? Dat kan. Ook is het mogelijk om op maat gemaakte dinnershows samen te stellen. Met bijvoorbeeld zangeressen, cabaretière, pianisten, een troubadour, kerstquiz, sing along of combinatie van dit alles. Uiteraard wil je dit alles laten vastleggen. Het is dan ook mogelijk om een photobooth neer te zetten.

En dit allemaal in een prachtige winterse setting met duizenden lichtjes, vuurkorven en prachtige aankleding.

Meer informatie

Ben jij last-minute op zoek naar een gave kerstactiviteit voor een groep van meer dan twintig personen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Check dan hier de verschillende arrangementen en download de brochure met alle mogelijkheden. Zo maak je er voor al je collega’s, familie en/of vrienden een prachtige pre-kerst van op één van de mooiste locaties in Tilburg.

En na de feestdagen dan?

Ook na de feestdagen is Villa Familla een prachtige locatie om leuke groepsactiviteiten te organiseren. Ze hebben de mogelijkheden om op maat gemaakte groepsactiviteiten te faciliteren. Van uitgebreide diners tot borrels en veel meer. Heb jij hier interesse in? Stuur dan een berichtje naar info@villafamilla.nl.