Villa Pardoes haalt mooi bedrag op met WinterRun voor gezinnen met een ernstig ziek kind

WinterRun van Villa Pardoes

Zaterdag 11 december kwamen bijna zo’n 1.600 lopers in actie voor Villa Pardoes tijdens de 4e editie van de WinterRun. Ook dit jaar geen fysieke WinterRun in Kaatsheuvel en door de Villa, maar een bijzondere persoonlijke versie waarin sportieve prestaties en emoties dichtbij elkaar lagen. Van de Loonse Drunense Duinen tot aan Terschelling overal kwamen mensen in actie. Dankzij alle deelnemers is er een mooi nog oplopend eindbedrag opgehaald van zo’n €64.595,45,-. Hiermee kan Villa Pardoes zo’n 26 gezinnen met een ernstig ziek kind een betoverende vakantie week aanbieden.

De WinterRun

Afgelopen zaterdag konden alle deelnemers ervoor kiezen de WinterRun op een eigen persoonlijk plek te starten. En tegelijkertijd luisteren naar de bijzondere radio uitzending ‘Villa Pardoes FM, Radio voor Kampioenen’, zo waren we op afstand toch met elkaar verbonden! Met een lopers app en in samenwerking Radio Langstraat FM kon iedereen tijdens het rennen luisteren naar een live radio uitzending vanuit Villa Pardoes. Met het startschot door Burgermeester Hanne van Aart live bij Villa Pardoes, de opzwepende beats, verhalen uit de Villa en geweldige anekdotes van lopers heeft iedereen alsnog genoten tijdens het rennen. Niet alleen de deelnemers konden meeluisteren. Ook de mensen thuis konden genieten van deze betoverende live radioshow van Radio Langstraat FM tussen 11.00 en 13:00 uur.

Het verhaal van Roel

Het verhaal van Roel stond dit jaar symbool voor de 600 gezinnen die jaarlijks in Villa Pardoes verblijven. Roel zijn dochter zou afgelopen zaterdag 11 december 11 jaar zijn geworden. Als oud gast wilde Roel graag de WinterRun wijden aan zijn dochter en daarbij een mooi bedrag op halen voor Villa Pardoes. “Toen Suzie daar binnen kwam was het gewoon rust. Suzie was weer gewoon kind. Wij mochten weer gezin zijn,” vertelt Roel. Daarom heeft Roel vanuit Villa Pardoes zijn ere ronde voor zijn dochter gelopen en was hij de loper die bij het startschot ook echt vertrok vanuit de tuin van Villa Pardoes.

Over Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken!