Villa Pardoes WinterRun kent ruim 2.000 deelnemers

winterrun

Tot en met vandaag is inschrijven nog mogelijk, maar met 2.000 deelnemers belooft de 2e editie van de Villa Pardoes WinterRun op zaterdag 14 december een groot succes te worden. Het begint een mooie traditie te worden. Startend vanaf het Anton Pieckplein langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes waar gastgezinnen en vrijwilligers de deelnemers zullen aanmoedigen. Met als apotheose de bekendmaking van het voorlopige eindbedrag om 18.30 uur op het Anton Pieckplein in het centrum van Kaatsheuvel.

Moedig de lopers aan

Kom gezellig naar het Anton Pieckplein, vanaf 13.00 uur zorgen zowel DJ’s als dweilorkesten daar voor een gezellige sfeer en tevens goede warming-up beats voor de deelnemers. Maar ook de speciaal gebouwde tent op deze startlocatie kent een fijne programmering met DJ’s en een optreden van Rob Grijsbach van 16.15 – 16.45 uur. De Feestgangers XXL treden om 18.15 uur op, rondom de bekendmaking van het (voorlopige) eindbedrag. Maar ook op en aan het parcours kunnen supporters de wandelaars en lopers aanmoedigen. Op www.villapardoesrun.nl staan de starttijden en de verschillende routes weergegeven.

Villa Pardoes WinterWalk

Dat wandelen inmiddels de populairste vrijetijdsbesteding in Nederland is, heeft de organisatie mogen ervaren. Ook het nieuwe onderdeel, de Villa Pardoes WinterWalk, kent bijna 700 deelnemers. Met afstanden van 7 en 11 km een mooie toevoeging aan de programmering. Dit programmaonderdeel start zaterdagmiddag om 14.45 uur vanaf het Anton Pieckplein.

Sponsorloop

De Villa Pardoes WinterRun is niet alleen een sfeervol en sportief evenement. De gezamenlijke fondswervende inspanningen dragen bij tot een mooie donatie, met Villa Pardoes als grote winnaar! Iedere deelnemer heeft een persoonlijke webpagina waardoor ze vrienden, familie en bekenden eenvoudig via e-mail of bijvoorbeeld WhatsApp berichten kunnen enthousiasmeren om hun kilometers te sponsoren.

Villa Pardoes is onvergetelijk

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke vakantiebeleving. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.