Jordi Vrugt maakt portret Vincent van Gogh aan Korvelseweg

Vincent van Gogh

Misschien is het je al opgevallen, maar in de Korvelseweg is een groot graffitikunstwerk geplaatst met een oproep om mee te doen aan een kleurwedstrijd. Dit is een oproep aan basisschool leerlingen. Op woensdag 30 maart wordt de 163e verjaardag van Vincent van Gogh namelijk op de Korvelseweg gevierd. 

Het graffitikunstwerk is een project van graffiti artiest Jordi Vrugt. Hij heeft geheel in stijl een portret van Van Gogh gemaakt.

Kleurwedstrijd

Voor de kinderen die het leuk vinden om te tekenen wordt er op woensdag 30 maart een kleurwedstrijd georganiseerd in het winkelpand aan het St. Annaplein 19. Opvallend: Vincent van Gogh heeft op 13-jarige leeftijd zelf op dit adres gewoond.

Bij een kleurwedstrijd hoort uiteraard een goede jury. De jury van deze kleurwedstrijd bestaat uit twee deskundige dames, namelijk Eefje Mommers en Nina Aarts, twee bevlogen kunstenaressen. Voor iedere deelnemer staat er een hapje, drankje en leuke attentie klaar.

Aanmelden

De kleurwedstrijd begint om 14:00 uur en de prijsuitreiking is om 16:30 uur. Je kunt je kinderen aanmelden door te mailen naar m.teijen@ziggo.nl.