Vincentius Vereniging lanceert nieuwe huisstijl en website

Ondanks het feit dat de Vincentius Vereniging Tilburg al sinds 1848 bestaat gaat ze met haar tijd mee. De werkwijze van de vereniging is door de jaren heen niet veel veranderd, ze zet zich nog steeds in voor armoedebestrijding. Met de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo is ze klaar voor de toekomst!

Nieuwe pay-off: is er voor jou…

In samenwerking met de Toelgroep is het nieuwe logo ontwikkeld. Een nieuw logo in frisse uitstraling met een knipoog naar het oude logo. Ook de Vincentshop, een dochterstichting van de vereniging, heeft een eigen logo gekregen. Beiden hebben de pay off “Is er voor jou” meekregen. “Is er voor jou, dekt de lading en past bij alles wat we doen,” vertelt Nico Kwantes, voorzitter van Vincentius Vereniging Tilburg. “Wij zijn er voor jou als je niet meer weet bij wie je aan moet kloppen, wij zijn er voor jou als je voordelig tweedehands spullen wilt kopen, wij zijn er voor jou als je spullen die je niet meer gebruikt bij ons wilt brengen.”

Vincentius Vereniging

Nieuwe website en Facebookpagina

Met komst van een nieuwe huisstijl was ook een nieuwe website vanzelfsprekend. Zoiezo heeft de website in een modern jasje gestoken. De website is nu ook gebruiksvriendelijker en geschikt voor mobiel en tablet. “Via Facebook kunnen we nog meer mensen bereiken, dus hebben we die ook meteen gemaakt.”

Veranderingen in de shop

Behalve een eigen logo is de informatie over de Vincentshop nu ook makkelijker te vinden op de website en Facebook. Om nog meer tegemoet te komen aan hun klanten is de shop elke laatste zaterdag van de maand geopend. Deze zaterdag heeft altijd een speciaal thema. Ook kunnen er die dag spullen gebracht worden. “Handig voor mensen die de hele week werken,” aldus Joost Mols, voorzitter van de Vincentshop.

Over Vincentius en de Vincentshop

De Vincentshop is een dochterstichting van de Vincentius Vereniging Tilburg. De vereniging zet zich sinds 1848 in voor armoedebestrijding. In de shop worden tweedehands spullen zoals kleding, huisraad, meubels en boeken verkocht. De goederen kunnen gebracht worden bij de Veemarktstraat 37 of worden gratis opgehaald.

Check de nieuwe website: www.vincentiustilburg.nl