Vincents Tekenlokaal organiseert summerschool voor kinderen

summerschool

Vincents Tekenlokaal in het centrum van Tilburg organiseert in augustus weer een Summerschool. Er worden vier workshops gegeven op de woensdag- en vrijdagmiddag, verdeeld over twee weken. Elke week heeft een ander thema.

De Summerschool is voor iedereen van 8 tot en met 14 jaar. Geen nood dus voor degenen die niet op vakantie gaan! De Summerschool geeft het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Binnenste buiten

Op 16 en 18 augustus draait alles om de lijn, of juist de afwezigheid daarvan. Teken je een lijn óf teken je alles behalve de lijn? Op woensdag de 16e kan dit onderzocht worden met Janita Vroomen: je gaat dan zónder lijnen tekenen op papier. Op vrijdag de 18e geeft Chiel Janssen les op de tablets waarbij een belangrijk gereedschap de gum zal zijn.

Drukwerk In deze week staat ‘Drukwerk’ centraal in de workshops. Op woensdag 23 augustus worden onder leiding van Janita sjablonen gemaakt waarmee je papier gaat bedrukken. Op vrijdag 25 augustus geeft Chiel een workshop op de tablets waarin met kopieertechnieken gewerkt gaat worden.

Meedoen kan al voor € 5 per keer of € 7,50 voor twee workshops (maximaal 10 deelnemers per middag). De workshops beginnen om 13.30 uur en eindigen om 15.30 uur. Opgeven voor meerdere workshops kan uiteraard, zelfs voor alle vier! Om in te schrijven stuur je een mail naar boekingen@vincentstekenlokaal.nl, onder vermelding van ‘Summerschool’ met daarbij precies om welke datum het gaat. Ondanks de zomersluiting wordt de boekingenmail regelmatig gecheckt en beantwoord. Het kan dus een paar dagen duren maar je krijgt wél antwoord.