Vind een van de Textielmuseum-sleutels in het Spoorpark en win mooie prijzen

Vanaf 26 september kan je in het Spoorpark in Tilburg zomaar een bijzondere sleutel tegenkomen. Aan roze koorden heeft iemand op diverse plekken in het park sleutels achtergelaten. Misschien vind je er een hangend aan een boomtak of aan jouw favoriete bankje geknoopt. Vinders van een sleutel mogen in het TextielMuseum een speciaal kluisje komen openen en winnen bijzondere prijzen, zoals een volledig verzorgde overnachting in Hostel Roots.

Wie een TextielMuseum-sleutel vindt in het Spoorpark wordt rijkelijk beloond en heeft altijd prijs. In het museum is een speciaal kluisje te vinden dat tegen inlevering van de sleutel opent. Elke keer dat het kluisje opengaat, is daarin een nieuwe prijs te vinden. Naast een overnachting in Hostel Roots, maken vinders ook kans op andere prijzen. Zo kan je bijvoorbeeld een heerlijk luncharrangement of een designtheedoek van byTextielMuseum winnen.

De sleutel biedt gratis toegang tot het museum voor twee personen om de nieuwe tentoonstelling ‘Gedachtespinsels’ te bezoeken. Het museum lanceert de sleutelactie in het kader van de solotentoonstelling van de Nederlandse ontwerper Kiki van Eijk. Kiki staat bekend om haar fantasierijke en poëtische oeuvre.

De wondere wereld van Kiki van Eijk

Al 20 jaar levert de Eindhovense ontwerper Kiki van Eijk een onderscheidende bijdrage aan het Dutch Design. Ze is internationaal geliefd om haar speelse ontwerpen, van wandkleden voor Google tot etalages voor het Franse Hermès. Met ‘Gedachtespinsels’ creëert de ontwerper in samenwerking met theatervormgever Theun Mosk een expositie die de zintuigen prikkelt. De bezoeker wordt in het TextielMuseum uitgedaagd haar werk spelenderwijs te ontdekken. Zo kan men een blik werpen in een grote kijkdoos om haar tafelgoed te aanschouwen of met camera’s inzoomen op schetsen van haar hand. Met de sleutelactie in het spoorpark nodigt het TextielMuseum het Tilburgse publiek uit de tentoonstelling te komen ontdekken. ‘Gedachtespinsels | Dutch Design door Kiki van Eijk’ is vanaf zaterdag 26 september open voor publiek.

Tilburgse samenwerking

De sleutelactie is een initiatief van het TextielMuseum en wordt mede mogelijk gemaakt door het Spoorpark, Hostel Roots, Stadscamping Tilburg, T-Huis en Schoenmakerij & Sleutelservice Kwaadeind. Deze organisaties helpen mee met de totstandkoming van dit lokale initiatief en stellen prijzen beschikbaar die via de actie te winnen zijn.

Meer informatie over de sleutelactie en de tentoonstelling is te vinden op de website van het TextielMuseum: www.textielmuseum.nl/spoorpark