Vind ’t Gouden IJ en maak kans op een waardebon van Mals Oisterwijk!

Mals Oisterwijk paasactie

Je kent Mals Oisterwijk als een horecazaak die broedt op creativiteit. Zo verrassen ze je iedere keer weer met iets nieuws. Zo hebben ze op zondag 17 maart een Italiaanse avond. Nu heeft eigenaar Mats de Rooij ergens in Oisterwijk ’t Gouden IJ verstopt. Ben jij de eerste die hem vindt? Dan val jij in de prijzen! Update: ’t Gouden IJ is gevonden en de winnaar is bekend!

Mals Oisterwijk heeft op dit moment ergens in Oisterwijk ’t Gouden IJ verstopt. Vind jij ’t Gouden IJ? Dan ben jij de gelukkige en ontvang jij een tegoedbon! Zorg er dus voor dat je met piepende banden naar Oisterwijk gaat en je zoekogen aan zet. Klik op onderstaande video voor een hint!

Over Mals Oisterwijk

Bij Mals in Oisterwijk kun je heerlijk dineren, lunchen en borrelen. Ze serveren er de lekkerste koffies met vers gebak en ze hebben een uitgebreide keuze aan lunchgerechten. In de avond kun je genieten van de dinerkaart met ruime keuze aan heerlijke gerechten. Mals Oisterwijk is dus perfect als je een avondje in de watten gelegd wil worden!

Blijf op de hoogte

Wil je helemaal niks missen van deze winactie? Houd dan de Instagram en Facebook van Mals Oisterwijk goed in de gaten!