Vine genomineerd als wijnbar van het jaar 2023

Wijnliefhebbers opgelet! Voor het achtste jaar gaan wijnbars de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel ‘wijnbar van het jaar’ binnen te slepen. Ieder jaar begint de competitie met een publieksronde waarin wijnbarfans hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete wijnbar. Stemmen doe je op deze website. Benieuwd naar de verkiezing? Lees snel verder!

Van de 25 favoriete wijnbars met de meeste stemmen, kiest de vakjury 10 wijnbars die doorgaan naar de volgende ronde. Daarnaast gebruikt de vakjury nog 5 wildcards om de top 15 compleet te maken. Na de bekendmaking van de top 15 worden de wijnbars in de laatste twee maanden van het jaar onaangekondigd bezocht.

Over Vine

Vine is een luxe wijnbar waar je kunt genieten van de lekkerste wijnen en bourgondische gerechten. Terwijl je geniet van de vele wijnen, slooft de keukenbrigade zich voor je uit. Bij Vine kun je terecht voor klassieke wijnen, maar ook voor exclusieve wijnen die je nergens anders in Nederland kunt drinken. Het draait bij Vine niet alleen om de wijn, maar natuurlijk ook om de totaalbeleving. Kortom, in ongedwongen sfeer genieten dus.

Meer Tilburgse nominaties

Naast Vine, zijn er nog een aantal andere horecazaken genomineerd voor wijnbar van het jaar. Zo maken Wijnbar Cru, Heuvel 15, Wijnlokaal Leven en Ma Cherie ook kans op de titel ‘wijnbar van het jaar’. Neem snel een kijkje op deze website om te stemmen.