logo

Vintage speurneuzen opgelet: deze maand veel garage sales en rommelmarkten in Tilburg!

Vintage pareltjes, mooie tweedehands spulletjes en unieke koopjes. Ben jij een échte koopjesjager en struin jij het liefste alle rommelmarkten en garage sales af? Dan hebben we goed nieuws voor je! In september staan er namelijk nog een hoop op het programma. Benieuwd wie, wat, waar en wanneer? We zetten het voor je op een rijtje. 

Zondag 17 september: garage sale in de Blaak

In woonwijk de Blaak staat op zondag 17 september een garage sale op het programma. Verschillende buurtbewoners openen hun garages of stallen overtollige huisraad op straat uit tussen 10:00 – 16:00 uur. Verwacht (kinder)kleding, speelgoed, boeken, antiek, elektronica en veel meer.

Zondag 17 september: garage sale in Berkel-Enschot

In Berkel-Enschot vindt er zondag 17 september tussen 10:00 – 15:00 uur een garage sale plaats. Je vindt de rommelmarkt/garage sale in de wijk tussen de Kerkstraat en de Enschotsebaan.

Zondag 17 september: Vlooienmarkt bij de Willem II Jeugdopleiding

Op de parkeerplaats van de jeugdopleiding van Willem II (voormalig RKTVV) staat op zondag 17 september een rommelmarkt. Volgens de organisatie zijn er ongeveer 100 stands aanwezig. De rommelmarkt duurt van 9:00 – 16:30 uur.

Zondag 24 september: een hoop garage sales in de Reeshof

Zondag 24 september lijkt wel garage sale-dag in de Reeshof. In diverse gedeeltes van de grootste wijk van Tilburg kun je terecht om te komen winkelen. Benieuwd waar allemaal? We zetten het voor je op een rijtje.

Zondag 24 september: overdekte vrijmarkt in Wijkcentrum de Symfonie

Op zondag 24 september is er een overdekte vrijmarkt in Wijkcentrum de Symfonie. De vrijmarkt duurt van 11:00 – 15:00 uur.

Zondag 24 september: snuffelmarkt bij voetbalvereniging OVC’26

Op zondag 24 september is er ook een snuffelmarkt bij voetbalvereniging OVC’26 in Tilburg-Zuid. De entreegelden zijn ter behoeve van de jeugd en g-afdeling van OVC’26. De markt duurt van 10:00 – 16:30 uur.

Meer leuke uittips

Ben je benieuwd wat er – los van de garage sales en rommelmarkten – allemaal te doen is in Tilburg deze maand? Check dan snel onze uit-agenda.