Vintagestore Rejoes opent winkel in de Heuvelstraat

rejoes

De populariteit van vintage blijft toenemen. Apps als Vinted vieren hoogtijdagen en afgelopen periode openden al meerdere vintagewinkels in Tilburg. Zo opende Lila preloved & vintage afgelopen winter aan het Radiopleintje en ging Kilo Kilo twee weken geleden open in de Heuvelstraat. Op zaterdag 8 juni wordt er weer een vintagestore toegevoegd aan het aanbod. Dan opent Rejoes in de Heuvelstraat. Lees snel verder. 

De winkel opent in het pand waar voorheen America Today was gevestigd voordat zij naar de nieuwe Emmapassage verhuisde. Je vindt de nieuwe Rejoes-winkel vanaf 8 juni aan de Heuvelstraat 71-73.

Over Rejoes

Bij Rejoes kun je terecht voor vintage kleding en de laatste vintage trends. Ze hebben zowel voor mannen als vrouwen vintage kleding in het assortiment. Ook hebben ze schoenen en accessoires in het assortiment. Wat Rejoes onderscheidt van andere vintagewinkels? Ze spelen in op de trends van nu. Vintage voetbalshirts, oversized outfitjes en populaire merken: ze hebben het allemaal. Een beter beeld krijgen? Check snel hun lookbook. Daarnaast verkopen ze ook kunst.

Rejoes heeft al winkels in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Haarlem en andere steden. Daar worden binnenkort Tilburg, Utrecht en Breda aan toegevoegd.

Ook online is Rejoes actief. Daarvoor hebben ze onder andere een leuk concept. Ze verkopen namelijk mysterie boxes. Je geeft je gender door, je kledingstijl en ontvangt voor een fijne prijs een vintage outfit die door Rejoes voor je wordt samengesteld. Meer informatie daarover vind je hier.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit vintage concept? Check dan snel de website.

Volg Rejoes ook op Instagram en Facebook om helemaal op de hoogte te blijven van alle actualiteiten rondom het concept en de nieuwe winkel in Tilburg.

Kun jij niet wachten? De winkel in Tilburg opent zaterdag 8 juni om 12:00 uur voor het eerst de deuren.