Virtuele editie van Tilburg Ten Miles populair: ruim 2500 aanmeldingen uit binnen- en buitenland

Tilburg Ten Miles Challenge

Geen groot evenement dwars door de stad, maar een virtuele wedstrijd op een locatie naar keuze. Door corona kan de Tilburg Ten Miles dit jaar helaas niet doorgaan. Onder de naam CZ Tilburg Ten Miles Challenge wordt er daarom een virtuele wedstrijd georganiseerd en die is ontzettend populair! Er zijn al 2500 aanmeldingen, en die komen overal vandaan.

Natuurlijk is de virtuele wedstrijd populair in Tilburg en omgeving, maar de aanmeldingen komen uit het hele land en zelfs uit het buitenland. Er zijn honderden aanmeldingen vanuit België en enkele tientallen uit Frankrijk en Duitsland. En dat maakt het dit jaar een heus internationaal evenement.

CZ Tilburg Ten Miles Challenge

Van 3 tot en met 9 september kan iedereen kosteloos meedoen aan de uitdaging. Je kiest voor afstanden van 2 km tot en met de 10 Engelse Mijlen (16 kilometer). Je bepaalt zelf of je de afstand rennend doet of wandelend en of je het in één keer doet of in delen. Je kunt het doen op het parcours van de Tilburg Ten Miles of zelf een locatie kiezen. De echte fans kunnen zelfs een speciaal t-shirt en medaille bestellen van de 2020 editie.

Handig om te weten

Via deze pagina kun je jezelf aanmelden voor de challenge. Je kunt je favoriete sportapp of wearable/tracker hieraan koppelen. Als je één of meerdere afstanden hebt afgelegd, krijg je een virtuele medaille die je kunt delen op sociale media.

Oh ja, mocht je al een startbewijs gekocht hebben voor de editie van 2020? Dan blijft deze geldig voor de editie van 2021.