Vlaamse stand-up meester in MIDI Theater

Op de donderdag 29 oktober staat de Britse Vlaming Nigel Williams met zijn programma Democlash in het MIDI Theater. In deze voorstelling maakt hij korte metten met de 'niets-mag-alles-moet-maatschappij'.

Maatschappijkritsche humor
Als geen ander slaagt Nigel Williams erin tussen de veelheid aan regels in onze maatschappij door te lezen en al zo onze democratie van alle schijn te ontdoen. Volgens Nigel is de grootste bedreiging voor de Westerse mens een overdosis aan 'bullshit en angst'. Het eindresultaat van deze gevaarlijke cocktail is onverdraagzaamheid en een vloedgolf van 'reglementitis'. Met zijn improvisatietalent en feilloze gevoel voor humor hakt Nigel alles in de pan wat zijn pad kruist en maakt hij korte metten met alle 'heilige huisjes'. Dit alles om voor het nageslacht de 'Bourgondische spirit' te redden. 

Nigel, winnaar van Humo’s Comedy Cup en vaste waarde op de buis in onder andere Volt en Comedy Casino, staat tien jaar op de planken. Hij heeft ondertussen nog niets aan energie ingeboet. Na zijn Penismonoloog en Terrorist opnieuw een knaller van jewelste.

De show begint om 20.30 uur en vindt zoals vermeld plaats in het onlangs geopende MIDI Theater. Voor meer informatie en voor kaartverkoop, kunt u terecht op www.miditheater.nl. Het MIDI café is vanaf 18.00uur geopend voor het nuttigen van een staphap.