Vliegen over het water: je kunt nu ook eFoilen in Tilburg!

Wellicht heb je het weleens gezien op social media doordat influencers het promoten. We hebben het over eFoilen. Wat? De nieuwste watersport waarbij je op een elektrisch surfboard en magische gevoel van vliegen over het water ervaart. Op een eFoil surf je dus zonder dat je golven of wind nodig hebt. Je kunt nu ook in Tilburg eFoilen. Lees snel verder. 

De watersportactiviteit is de laatste jaren steeds populairder geworden. Met name door influencer Bas Smit die helemaal gek is van het fenomeen. Vooral in de randstad popte al regelmatig plekken op om te eFoilen. Nu is ons eigen Tilburg aan de beurt. Nederlands grootste eFoil school – Flying Fish – opent namelijk een locatie bij Het Blauwe Meer. Vanuit deze locatie kun je in je eentje of met vrienden en vriendinnen onder begeleiding van een instructeur het water op. Het is voor iedereen mogelijk om te eFoilen. Binnen een uur heb je het namelijk geleerd en ervaar je het gevoel van vliegen over het water.

Korting in juni

Om de opening te vieren, hebben we een kortingscode voor je. Wanneer je online reserveert en de kortingscode ’tilburgcom10′ invoert, krijg je 10% korting.

Leuke groepsactiviteit

Ben je op zoek naar een origineel en sportief bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, vrijgezellenfeest, familiedag of een dagje weg met jouw vereniging? eFoilen is ideaal voor groepsuitjes tot 15 personen.

Meer informatie

Wil je meer weten over eFoilen in Tilburg? Of reserveren om te eFoilen bij Het Blauwe Meer? Check snel de website voor meer informatie. En vergeet de kortingscode niet in te voeren.

efoilen tilburg