Vliegende start kaartverkoop nieuw seizoen Theaters Tilburg

Op woensdag 15 mei startte bij Theaters Tilburg de kaartverkoop voor theaterseizoen 13-14. Een groot succes: ten opzichte van vorig seizoen werden er 25% meer kaarten verkocht.

Vooral cabaretvoorstellingen zijn populair. Topscoorders zijn Philippe Geubels, Youp van ’t Hek, Ronald Goedemondt, Lenette van Dongen, Guido Weijers en onze ‘eigen’ Frank van Pamelen en Karin Bruers . Wie gegarandeerd een leuke avond wil beleven, wordt daarom geadviseerd om snel kaarten te bestellen. 

Maar ook andere voorstellingen en concerten doen het goed. Tickets voor Amsterdam Sinfonietta met De Dijk, de Mätthaus-Passion uitgevoerd door De Nederlandse Bachvereniging, Het Toneel Speelt met de tragikomedie Familie (Maria Goos) en een aantal jeugdvoorstellingen vinden gretig aftrek.

Programmeur Simone Mager doet haar uiterste best om, waar de agenda het toelaat, populaire voorstellingen bij te boeken. Houd daarom de website goed in de gaten! Inmiddels is het al gelukt om We Lusse Ze Gruun van Frank van Pamelen en Karin Bruers bij te boeken. De voorstelling is op zowel 12 als 13 november te zien.