V&M Leasing naar International Car Lease Holding

International Car Lease Holding, eigendom van de heren Berkhof (Van Mossel Groep) en Mandemakers (Mandemakers Groep), neemt per vandaag V&M Leasing over. Door deze overname breidt International Car Lease Holding, bestaande uit J&T Autolease, DirectLease en Van Mossel Leasing, haar vloot uit tot 35.000 voertuigen.

V&M Leasing, gevestigd in het hart van de Europoort, is al meer dan 25 jaar leasing specialist op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsvraagstukken welke zich specifiek voordoen in betreffende regio. Kortom, V&M Leasing is een universele leasemaatschappij, gericht op het leveren van maatwerk. De overname van V&M Leasing is onderdeel van de joint venture tussen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: “Door de toevoeging van V&M Leasing aan ons leasebedrijf breiden we niet alleen onze bestaande vloot verder uit. Als ambitieus en internationaal georiënteerd familiebedrijf geloven wij sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we graag dichtbij onze klanten staan. V&M Leasing voegt kennis en expertise toe aan ons bedrijf over de zeer specifieke Rotterdamse regio.”

Over Van Mossel Groep

International Car Lease Holding, de 5e leasemaatschappij van Nederland, maakt deel uit van de Van Mossel Groep. Van Mossel Groep is met ruim 800 werknemers in 65 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Persoonlijke aandacht en goede service zijn kenmerkend voor het familiebedrijf, dat haar klanten graag méér dan tevreden stelt. Door de continue schaalvergroting en een groot pakket aan producten en diensten, staat Van Mossel Groep sterk in de leasemarkt. Van Mossel Groep telt inmiddels ongeveer 30 (dealer)vestigingen in Nederland, België en Duitsland die diverse automerken voeren, zoals Volkswagen, Audi, Opel, Peugeot en Land Rover. Van Mossel Groep exploiteert verder een drietal Mega Occasion Centra en heeft een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Daarnaast biedt de Groep diverse diensten onder één dak, zoals verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing.

Over De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep is al gedurende vier decennia een zeer succesvolle retailer. Vanuit het hoofdkantoor in Waalwijk wordt via een drietal divisies in met name Nederland, Duitsland en België keukens, sanitair en meubels verkocht. De omzet overstijgt de €1 miljard en de groep telt enkele duizenden medewerkers.