Voedselbank-diner door studentenvereniging Olof

Zaterdag 14 juni heeft studentenvereniging Olof uit Tilburg een diner georganiseerd voor de vrijwilligers van de Tilburgse Voedselbank. In totaal konden ruim 50 personen, waaronder de partners van de vrijwilligers, genieten van een heerlijk diner op de sociëteit van de vereniging. Aan de cliënten werd ook gedacht. Ruim 25 Olof-huizen zamelden eten in om dit alles aan het einde van de avond aan te bieden aan de Voedselbank.

olof2

Tim Bausch (Voorzitter Olof) zegt: “De verschillende studenten van de studentenvereniging hebben op eigen kracht financiële middelen ingezameld en de avond georganiseerd. Het leek ons leuk om niet de cliënten, maar juist de vrijwilligers van de voedselbank eens in het zonnetje te zetten. Immers, wat zouden die honderden huishoudens in Tilburg moeten beginnen zonder de inzet en enthousiasme van deze mensen?”

Het voedselbank-diner is inmiddels een jaarlijks terugkerende activiteit bij studentenvereniging Olof. Olof hecht veel belang aan maatschappelijke betrokkenheid en probeert dit bij haar leden en de inwoners van Tilburg met initiatieven zoals inzamelingsacties, wijkbarbecues en het diner te bewerkstelligen.