VOF de Kunst krijgt Walk of Fame tegel

De Tilburgse popgroep VOF De Kunst krijgt een eigen tegel in de Walk of Fame Tilburg 2009. Zanger Nol Havens zal op 5 november de tegel in de Alexanderstraat zelf onthullen. In de jaren '80 scoorde de groep hits als 'Eén kopje koffie' en 'Suzanne', later ging de groep zich vooral toeleggen op het zingen van kinderliedjes. 'Dikkertje Dap' is daarvan de bekendste.

Alle kinderen van Tilburg zijn uitgenodigd.
De feestelijke ceremonie wordt traditiegetrouw weer muzikaal opgeluisterd. Frank van Pamelen neemt de presentatie voor zijn rekening. Het evenement is toegankelijk voor alle belangstellenden en in het bijzonder natuurlijk alle kinderen van Tilburg. Om al deze kinderen te kunnen verwelkomen, begint voor een keer de onthulling een uur eerder, om 14:00 uur, zodat alle kinderen er bij kunnen zijn!

Dertig tegels voor bekende en onbekende Tilburgers In totaal zullen dertig Tilburgers een tegel krijgen in de speciaal voor de gelegenheid volledig verbouwde en feestelijk aangeklede Alexanderstraat. Naast bekende Tilburgers ontvangen ook niet bekende Tilburgers een ereplek in de Walk of Fame. Zij zijn eerder dit jaar door hun mede-Tilburgers genomineerd om hun indrukwekkende staat van dienst richting stad of medemens. Op 3 en 17 december worden de laatste tegels van de Walk of Fame Tilburg 2009 onthuld.