Vol paasprogramma bij GroenRijk Tilburg: ontbijtjes, gratis hondenbuffet, paaseieren schilderen, nieuwe menukaart Proeftuin en veel meer!

groenrijk pasen

Tijdens het Paasweekend genieten we allemaal van een extra lang weekend. Op maandag 18 april zijn de meeste Tilburgers namelijk vrij. Op zoek naar leuke tips? Wij hebben er wel eentje voor je! Bezoek GroenRijk Tilburg. Het jubilerende tuincentrum in Tilburg noord heeft namelijk een bomvol programma. Lees snel verder.

Luxe paasontbijt

Zoals je wellicht weet, heeft het tuincentrum een proeftuin waar je heerlijk kunt eten en drinken. Tot en met 18 april geniet je in de proeftuin van een luxe paasontbijt voor slechts €9,95 per persoon. Dit ontbijt bestaat uit koffie of thee, een verse jus d’orange, gekookt ei en verse fruitsalade. Ook zit er een verse roomboter croissant en een waldkorn-broodje bij het ontbijt en kies je zelf of je hier huisgemaakte eiersalade of scrambled eggs op geserveerd wilt hebben. Reserveren voor die ontbijt is noodzakelijk en kan via de website.

Liever iets anders eten of drinken tijdens je bezoekje? De proeftuin heeft sinds kort een nieuwe menukaart. Daar staat voor ieder wat wils op.

Gratis dogwash en hondenbuffet

Op zaterdag 16 april & maandag 18 april kun je jouw viervoeter gewoon meenemen terwijl je GroenRijk Tilburg bezoekt. Je kunt namelijk de hele dag gratis gebruik maken van de dogwash. Ook staat er een gratis hondenbuffet klaar voor je hond. Zo genieten zij ook van een lekker paasmaaltje.

Voor de kids

Niet alleen aan de viervoeters wordt gedacht, ook aan de kids. Zo staat er op zaterdag 16 april tussen 12:00 – 16:00 uur een gratis workshop paaseieren schilderen op het programma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op maandag 18 april tussen 11:00 – 16:00 worden alle kinderen gratis geschminkt.

Collecte voor KIKA

Bezoek je dit weekend het tuincentrum? Neem dan ook wat kleingeld mee. Er wordt namelijk op zaterdag 16 april en zondag 18 april gecollecteerd bij het tuincentrum.

Openingstijden tijdens Pasen

Wil jij GroenRijk Tilburg tijdens Pasen bezoeken? Check hieronder de openingstijden:

  • Vrijdag 15 april: 09:30 – 19:00 uur
  • Zaterdag 16 april: 09:00 – 17:00 uur
  • Zondag 17 april: gesloten
  • Maandag 18 april: 10:00 – 17:00 uur

Meer informatie

Wil je meer weten over de actuele acties bij GroenRijk Tilburg? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg GroenRijk Tilburg dan op Facebook en Instagram.