Volg de docusoap over de Familie Kruik

Een nieuwe sensatie op Tilburg.com: de docusoap over de Familie Kruik.

Wie zijn da?
De Familie Kruik is een bijzondere familie uit Tilburg. De jonge moeder Corry woont met haar kinderen Jeffrey, Ricardo en Priscilla  (ieder van een andere vader) in een arbeidersbuurtje in Tilburg.

De Tilburgse Kermis, waar de familie heel het jaar naar uit kijkt, staat voor de deur. Iedere Tilburger weet: als de kermis komt, is het feest!

Maar… financieel gaat het dit jaar niet goed met de familie: ze zitten diep in de schulden. Zal de familie de financiële problemen kunnen omzeilen en toch, zoals elk jaar, gewoon naar de kermis gaan? Volg de familie in deze spannende tijd.

Wie maokt da?
De soap wordt volledig gemaakt door vrijwilligers. Het is een club van jonge creativelingen met verschillende achtergronden, die soms heel ver uit elkaar liggen. Ons doel is altijd geweest om de krachten per persoon te benutten en in te zetten, ieder van ons kan iets wat een ander niet kan en vanuit dat principe kunnen we met elkaar alles. Acteurs krijgen Tilburgse accentles van bekende Tonpraoters, Ludo van Vliet en Jan Voogt. Ook de bekende Ferry van de Zaande speelt een rol in de soap.

Kijken dus vanaf 20 juli naar de Familie Kruik op Tilburg.com.

Nieuwsgierig naar de Familie Kruik?
Check: www.famkruik.com of Facebook: www.facebook.com/FamilieKruik