Voorinschrijving Ten Miles gaat sluiten

Klik hier om de foto's van 2008 te bekijken >>>

Op zaterdagavond 8 augustus sluit de mogelijkheid om voor in te schrijven voor de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles op zondag 6 september. Wie vooraf inschrijft krijgt startnummer, chip voor de registratie en de infobrochure thuisbezorgd. Wie vanaf 9 augustus inschrijft is duurder uit en krijgt de spullen niet meer thuisgestuurd. Alle reden dus om u nog deze week via www.tilburgtenmiles.nl aan te melden voor een van de onderdelen van dit grote sfeervolle loopfestijn met start en finish in het centrum van Tilburg. Enkele duizenden deelnemers hebben zich al gemeld voor een van de vele lopen van minirun tot 10 Mijl.

Inschrijven voor de wedstrijdonderdelen is na 8 augustus niet meer mogelijk, voor de andere onderdelen, behalve de al volgeboekte minirun, kan dat nog wel. De Fujifilm Businessrun sluit op 14 augustus.

De deelnemers aan de minirun, familyrun of scholierenlopen krijgen hun spullen niet thuisgestuurd, maar moeten deze op zaterdag 5 of zondag 6 september afhalen op het wedstrijdsecretariaat  in de Centrale Bibliotheek op het Koningsplein. Daar is voor enkele recreatieve onderdelen ook nog na-inschrijving mogelijk.

Handige links:
www.tilburgtenmiles.nl
www.tilburgtrakteert.nl