Voorprogramma Tilburg Zingt bekend

Tilburg Zingt staat al bekend om het swingende karakter en daar gaan ze dit jaar nog een schepje bovenop doen. In het voorprogramma van Tilburg Zingt staat namelijk Dr. Brass. Een frisse, jonge en eigentijdse brassband.

Een groep enthousiaste en getalenteerde (jazz)musici, afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg, brengen subtiele jazz, snoeiharde funk, groovende New Orleans en hedendaagse popsongs. Ideaal om in de mood te komen voor één van de mooiste evenementen van Tilburg!

Perfect voorgerecht

Op zondag 26 april zal Dr. Brass vanaf 18.00 uur, op het Tilburg Zingt terrein, gaan entertainen. Een brassband met met spetterende thema’s, goede solo’s een swingende ritmeselectie. Dat plus het nodige enthousiasme maakt Dr. Brass het perfecte voorgerecht voor een swingend Tilburg Zingt. U komt gegarandeerd in de stemming voor een goed feestje!

Het evenemententerrein van Tilburg Zingt is, inclusief de barren en het foodplein (Willemsplein), op zondag 26 april geopend vanaf 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina of website.