Voorspoed Theaters Tilburg ondanks vrijdag de 13e

Theaters Tilburg

Op vrijdag de 13e vorige maand startte de kaartverkoop bij Theaters Tilburg. Natuurlijk geen gunstige dag maar het resultaat voor het nieuwe theater- en concertseizoen 16/17 mag er wezen. Ten opzichte van het vorige seizoen is de kaartverkoop wederom gestegen.

Tilburg waardeert grappenmakers

Vooral cabaret is erg in trek. De shows van onder andere Philippe Geubels, Theo Maassen, Micha Wertheim en Katinka Polderman waren extreem snel uitverkocht. De verkoop voor concerten en andere voorstellingen gaat ook lekker, bijvoorbeeld voor de toneelvoorstelling Moeders & Zonen met Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels. Wie de toneelsolo van acteur Nasrdin Dchar wil zien, moet ook snel actie ondernemen.

Wees er snel bij

Om nog een aantal favorieten te noemen: Claudia de Breij, Boudewijn de Groot, Henny Vrienten & George Kooymans, Ronald Snijders, Daniël Arends, Jandino Asporaat, het Fieperdepiep Peuterfestival en de show van Edwin Evers en zijn band. Het advies voor deze en andere muzikale en theatrale ontmoetingen luidt: bestel snel.

Al twee bijboekingen bij Theaters Tilburg 

Bijboekingen en extra voorstellingen zijn natuurlijk gewenst bij populaire voorstellingen, de programmeurs van Theaters Tilburg doen natuurlijk hun uiterste best om dit te realiseren. Silvester Zwaneveld (24 november) en Nabil Ayoulad (6 december) zijn al bijgeboekt. Ook is laatst de nieuwe show van Guido Wijers toegevoegd, genaamd Masterclass Geluk. Laatste advies is om de website en social media kanalen in de gaten te houden om op de hoogte te blijven.