Voorstellingen van jong tot oud: vier de meivakantie bij de Schouwburg!

De meivakantie staat weer voor de deur. Weet je niet zo goed wat je allemaal kunt doen wanneer het weer slecht is? Dan hebben wij een tip voor je: de leukste voorstellingen komen deze vakantie weer naar Schouwburg Concertzalen Tilburg. Voor jong en oud is er genoeg te bewonderen op het podium. 

Benieuwd naar het programma in de meivakantie? In dit artikel tippen we je met de leukste voorstellingen in de meivakantie. Van jeugdvoorstellingen tot musicals, er is genoeg te doen bij de Schouwburg!

Tips voor de kids

In de meivakantie staan er verschillende voorstellingen op het programma voor iedereen tussen de vier en zestien jaar. Zo staat morgen de voorstelling De Kleine Zeemeermin in Winkelcentrum Heyhoef op het programma. Wil je met het hele gezin op pad? Op woensdag 24 april is er een speciaal familieconcert met muziek van de componist van Nintendo in de Concertzaal. Hoe gaaf is dat?! Zorg maar dat je op zondag 28 april gedoucht hebt, want dan staat De Vreselijk Vieze Voorstelling op het programma. De allerkleinsten kunnen op dinsdag 30 april samen met Nijntje dansen en springen. Op zaterdag 4 mei krijgt de Schouwburg bezoek van Mees Kees. Samen met zijn klas gaan ze op kamp naar de duinen, daar maken ze weer de leukste avonturen mee.

Natuurlijk zijn er nog meer kindervoorstellingen te bezoeken bij de Schouwburg. Wij lichten er twee voor je uit:

 Voorstellingen voor volwassenen

Op zaterdag wordt de verjaardag van de stad gevierd. Daarom kijk je 20 april naar een musical over het leven van Koning Willem II. Daarnaast kun je een concert van de jonge Hongaarse dirigent Gábor Káli bezoeken of kies juist voor de hoopvolle boodschap van zangeres Karin Bloemen en saxofonist Bruno Alonso Iglesias. Probeer je toch een beetje zomer in huis te halen? Dan ben je aan het juiste adres bij de Latijns-Caribische ritmes van Jeanine De Bique of bij de show van het Nederlands Danstheater. Wil je buikpijn van het lachen krijgen? Dan is de kans groot dat jij op woensdag 1 mei bij het Tilburgs Cabaret Festival te vinden bent!

Bekijk het hele programma

Er staan de komende tijd nog veel meer toffe voorstellingen op het programma bij de Schouwburg? Benieuwd welke voorstellingen er allemaal zijn? Duik dan snel in de agenda van de Schouwburg!