Vorige maand opende Jumpsquare Tilburg haar deuren: indoor trampoline park in de Reeshof

De herfstvakantie is officieel begonnen! Een lekker weekje vrij met tijd voor leuke activiteiten. En daarvoor hebben wij een leuke toffe tip, namelijk het recent geopende (indoor) trampolinepark Jumpsquare in Tilburg. Bij Jumpsquare vind je een tal van trampolines en jump attracties, waar je geniet van een leuk en actief dagje uit. Want naast het feit dat trampoline springen een hele leuke activiteit is, is het ook nog eens hartstikke gezond. Je werkt namelijk aan een goede conditie, je versterkt je spieren en verbetert je coördinatie en reactievermogen. Lijkt het jou leuk om te gaan jumpen? Lees dan verder, want wij hebben een mooie kortingscode voor je!

Vrij jumpen met korting

Bij Jumpsquare heb je de mogelijkheid om 60, 90 of 120 minuten vrij te jumpen. Je hebt dan de vrijheid om in de verschillende zones te jumpen, zoals de ‘sports zone‘ of de ‘pro zone‘.  Met de code TILBURGCOM20 ontvang je bij het afrekenen 20% korting op het totaalbedrag. Deze kortingscode vul je in op het betalingsscherm van deze website, wanneer je de door jou gekozen dag en tijd hebt geselecteerd.

Jumpsquare Tilburg

Voorwaarden

Let op: vrij jumpen is voor iedereen vanaf 7 jaar. Meer over de veiligheid van jumpen bij Jumpsquare vind je op deze website. De kortingscode kan gebruikt worden tot en met 1 november 2021.