Vormenrijk nieuwe business hotspot van Tilburg? ‘Wij hopen op ontmoetingsplaats voor mens én bedrijf’

Vormenrijk

Ondanks alle corona maatregelen is het bijna zo ver: VDT Advocaten, Lavertuur Planontwikkeling, Legent en nog zes andere Tilburgse bedrijven nemen intrek in het Vormenrijk. Een prachtig nieuw gebouw, tegenover de ingang van het Spoorpark, op de plek waar vroeger de oude Vormenfabriek stond. Samen hopen ze een nieuwe Tilburgse ontmoetingsplaats te creëren voor mens én bedrijf. Wordt dit dan de nieuwe business hotspot van Tilburg?

Locatie met toekomst

Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest op bedrijventerrein Loven, is het voor VDT Advocaten nu tijd voor een locatie met toekomst. “Als een van de vier grootste advocatenkantoren van Tilburg, werd het wel eens tijd om écht onderdeel van het stadsgezicht te worden. Met de Spoorzone om de hoek, horecagelegenheden op steenworp afstand en een prachtig park voor de deur, was de optelsom dan ook snel gemaakt.”

Ontmoetingsplaats

Het nieuwe multifunctionele bedrijfspand wordt in juni, naast VDT, ingevuld door: Legent, HalloLex, OWN Projects, Lavertuur Planontwikkeling, CTB Bouw, Alpin Rentals, Haans Lifestyle en Buro 013. Samen hopen ze dat het Vormenrijk, mede door de fijne locatie, een ontmoetingsplaats wordt voor mensen, studenten en bedrijven.

Samenwerken

De verhuizing zorgt ook voor verdere groei en samenwerking tussen de verschillende bedrijven. Het nieuwe pand wordt daar dan ook volledig op ingericht. Met een grote diversiteit aan werkplekken (gericht op werken in teamverband), verschillende overlegruimtes en grote wanden voor dashboards en projectborden. “Samenwerken moet zo wel vanzelf gaan. En zo niet, dan hebben we altijd nog een Grand Café in huis!”

Ook naar het Vormenrijk?

Zou jij je, met jouw bedrijf, ook willen vestigen in het Vormenrijk? En samen willen werken met de bovenstaande bedrijven? Er zijn nog enkele werkplekken vrij. Neem hiervoor contact op met Anne Lommers via a.lommers@lavertuur.nl.