VriendenLoterij vervult hartenwens Esmée uit Tilburg

VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Esmée (17) uit Tilburg. Stichting Zeldzame Ziekten deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Esmée krijgt een overnachting in een hotel met bubbelbad samen met haar moeder.

Hotel met bubbelbad

Iselle van Ruijven van Stichting Zeldzame Ziekten, vertelt: “Esmée heeft een zeldzame erfelijke ziekte waarbij ze veel pijn en vermoeidheid ervaart. In december vorig jaar had Esmée opnieuw een grote tegenslag. Ze raakte onwel op school en moest veelvuldig naar het ziekenhuis voor onderzoek. Ondanks alles cijfert Esmée zichzelf altijd weg en staat ze altijd klaar voor anderen. Een warm bad is de enige manier voor Esmée om éven te ontspannen en haar pijn te verlichten. Daarom willen wij via het VriendenFonds van de VriendenLoterij, Esmée verrassen met een overnachting in een hotel met bubbelbad. Zodat zij samen met haar moeder even kan ontspannen en een fijne tijd samen kan doorbrengen.”

De 17-jarige Esmée was in tranen toen zij werd verrast. Na de tranen van blijdschap kwam er een grote glimlach op haar gezicht tevoorschijn: “Dit is fantastisch!”

Hartenwensen

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen. Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds