Vrijdag 26 april Koningsspelen bij BS de Borne

Het Nationaal Comité inhuldiging heeft alle basisscholen in Nederland opgeroepen op vrijdag 26 april de koningsspelen te organiseren. Een dag waarop alle leerlingen een gezamenlijk koningsontbijt aangeboden krijgen en samen een dag beleven die in het teken van sport en spel komt te staan.

 

Ook basisschool de Borne gaat de koningsspelen organiseren. Momenteel is de school druk bezig met het uitwerken van de plannen. Het feest gaat plaatsvinden op het terrein rondom de speeltuin.

Het ontbijt zal mogelijk worden gemaakt door de Jumbo. Verder heeft Tennisclub TC de Blaak inmiddels toegezegd om voor de bovenbouw tennisclinics te gaan verzorgen. Ook Rabobank Tilburg en omstreken levert een bijdrage waardoor onder andere springkussens geregeld kunnen gaan worden. Tilburg.com heeft aangegeven op deze dag een fotograaf te leveren om deze feestelijke dag vast te leggen.

Op het eind van de ochtend zal de dag feestelijk worden afgesloten met een lipdub door een aantal klassen van de school samen met zanger Jurgen Jonkers.

Het belooft een bijzondere feestelijke ochtend te worden voor alle kinderen.

Klik hier voor meer info over de Koningsspelen >>>