Tilburgs grootste VRIJMIBO op Hap Stap

Als hardwerkende Tilburger luste gij gèrre ’n pilske denken wij zo.
Nou daar heeft het Tilburg Hap Stap Festival op vrijdagmiddag 6 juni DE oplossing voor. In de Interpolistuin vindt dan namelijk de grootste vrijdagmiddagborrel van Tilburg plaats. Hopelijk staan we vrijdagmiddag 6 juni mééj ’t zonneke op onze bollekes en mééj ’n pilske in onze háánden te genieten van schier muziekskes en een hoop gezelligheid.

Muziek zeggen we? Jazeker! DJ Maurice Delgado gaat ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan en er ook lichamelijke beweging aanwezig is op deze enorme VRIJMIBO. Waar normaal gesproken het Festival om 20:00 uur begint gaat het dit jaar dus vanaf 17:00 uur los. De VRIJMIBO duurt tot een uur of 20:00 waarna de officiële opening van Hap Stap Festival zal plaatsvinden.

Bij een Spa Goud hoort natuurlijk ook een lekker hapje. De deelnemers gooien de pannen vanaf 17:00 uur op het vuur. Geen zorgen dus, je wordt met een volle maag thuisgebracht. Een heerlijke burger van Polly of pittige saté van Gember & Sereh? Een lekker broodje van PIM’S of een kalfssukade van Studio. Wij krijgen al honger van het opschrijven van de verschillende gerechten. Check hier de gerechten van alle deelnemers van Hap Stap Festival.

Wij hebben als Tilburg.com speciale Hap Stap Kwèèkers gemaakt en ingelijst voor elke deelnemer van het festival. Hopelijk zijn deze terug te zien op het festival. Wij hopen dan ook dat alle deelnemende horecazaken de Kwèèker met trots zullen presenteren tijdens Hap Stap.

Kom vrijdagmiddag met je collega’s, familie of vrienden lekker borrelen in de Interpolistuin. En hedde dan al iets anders te sjouwen, kom dan een van de andere dagen genieten van Hap Stap festival. Het festival vindt plaats van 6 t/m 9 juni.

Heb jij zin in Tilburgs Grootste Vrijdagmiddag Borrel?
Meld je dan aan via het Facebookevent! (niet verplicht)

Benieuwd wat er dit weekend allemaal nog meer te doen is tijdens het Hap Stap Festival?
Check dan de website www.hapstap.nl.

2014-VrijdagMiddagBorrel-aankondiging