Vrijgezellenfeest organiseren? Piushaven Culinair gaat met jouw vriendengroep het schip in!

Vrijgezellenfeest Piushaven Culinair

Piushaven Culinair is klaar voor de zomer. Dit Tilburgse bedrijf dat vaartochten over de Tilburgse wateren organiseert, heeft ook diverse mogelijkheden om je vrijgezellenfeest te faciliteren. Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest? Lees dan snel verder. 

Naast het feit dat ze bij Piushaven Culinair leuke culinaire diners, lunches en ontbijtjes organiseren op het water, kun je ook met grotere groepen bij ze terecht. Ze hebben namelijk drie boten waarmee ze vaartochten voor kleinere groepjes tot grote groepen van maximaal 130 mensen organiseren. De vrijgezellenfeesten zijn bij Piushaven Culinair dan ook erg populair. Eigenaar Bas Versantvoort hierover: “Het is vaak moeilijk om met grotere groepen te reserveren in een restaurant. Bij ons zit je gezellig aan een lange tafel op een boot en ben je niemand anders tot last.”

Mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten bij Piushaven Culinair

Hoewel ze bij Piushaven Culinair altijd maatwerk kunnen leveren, hebben ze een aantal arrangementen die je voor je vrijgezellenfeest kunt boeken.

Twee of drie uur varen

Zo kun je ervoor kiezen om twee of drie uur te varen. Twee uur varen kost €29,50 per persoon, een uurtje langer varen kost 8,- per persoon extra. Optioneel is het mogelijk om een drankarrangement bij te boeken. Dan kun je de hele vaartocht vrij drinken. Voor twee uur kost een drankarrangement €26,50, voor drie uur kost een drankarrangement €34,50.

Roast menu

Ook leuk: lekker met je vriendengroep barbecueën op het water. De kok zorgt dat de barbecue warm is en jij kunt gezellig met je vrienden gaan barbecueën. Dit menu kost €76,50 per persoon inclusief drie uur varen. Het eten zit hierbij inbegrepen. Optioneel kun je ook nog een drankarrangement voor €34,50 toevoegen, dan drink je de hele tocht onbeperkt. Bij boekingen vanaf tien personen krijg je een mooie korting: zo’n roast menu, drie uur varen én onbeperkt drinken, kost dan €95,- per persoon.

Activiteiten toevoegen

Wil jij wat vertier onderweg? Geen probleem. Bij Piushaven Culinair is het mogelijk om leuke activiteiten toe te voegen aan je vaartocht. Van een viswedstrijd bij de visvijver in Bist-Houtakker tot een roeiclinic bij de Tilburgse Open Roeivereniging en van een bingo aan boord tot een pubquiz. Is het heerlijk zomers weer? Dan kunnen de supboards en andere waterspellen mee zodat je onderweg ergens kunt plonzen.

Ook is het mogelijk om een wijn-, bier- of cocktailproeverij toe te voegen aan je vaartocht. Deze proeverijen worden gegeven door externe specialisten die alles weten over de desbetreffende dranken.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden om een vaartocht bij Piushaven Culinair te boeken? Check dan snel de website en neem contact met ze op.

Ook organiseren ze op zondag 21 april 2024 een open dag. De drie boten meren dan aan ter hoogte van de Schoenerstraat en je bent welkom om een kijkje te nemen. Dan kun je zien wat voor boten er beschikbaar zijn en met Bas bespreken hoe ze jouw vaartocht helemaal naar wens verzorgen.

PS. goed om te weten: de vaartochten van Piushaven Culinair vertrekken altijd vanuit de Piushaven op loopafstand van de Tilburgse binnenstad. Vanaf de Piushaven ga je het Wilhelminakanaal op en keer je na een vaartocht van enkele uren weer terug in de Piushaven. Zo is deze activiteit prima te combineren met een feestje in de stad of een andere activiteit in het centrum.